top of page

Gülüşünüz Parlasın!

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn

En Son Yazılarımız

DENTAL TURİZM

İleri düzeyde teknolojik ekipmanlar ile uygun fiyatlara tedaviler yapılan ülkemizde oldukça kaliteli bir sağlık hizmeti sunulmaktadır.


Dünya standartlarını yakından takip eden son derece başarılı diş hekimlerinin hizmet verdiği klinikler sayesinde yurt dışından çok sayıda kişi Türkiye’yi tercih etmektedir.

Dental turizm ile ilgilenen kliniklerde başarılı bir ekibin oluşturulması için, sürekli eğitim programlarıyla personelin hizmet kalitesinin devamlılığı sağlanmaktadır.


Kliniklerde alt yapı sistemleri ile kapalı ortam havalandırması ve tedavi esnasında oluşacak aerosolün anında uzaklaştırılması idealdir.


Ülkemizin Avrupa’ya göre daha ekonomik olan yaz ve kış turizmi de ihtiyacı olan kişilerin tatil ve tedavilerini bir arada yapabilmesine olanak vermektedir.


İzmir ve çevresi de bu anlamda önemli bir yere sahiptir. Dental tedavileri için İzmir’i tercih eden hastalarımız, sağlığını ve estetik beklentilerini kazanırken bir yandan da bölgenin kadim tarihi ile kültürünü tanıma imkanı buluyorlar. İster deniz kenarında ister termal kaplıcalarda dinlenip eğlenerek tatil yapıyorlar.





Dent GLOW’da Dental turizm planlaması nasıl yapılıyor?

Diş tedavileri ile tatillerini birleştirmek isteyen hastalarımızın, bulundukları yerde çektirdikleri panoramik filmi (OPG) mail veya whatsapp aracılığı ile bize ileterek sorunlarını paylaşmaları gerekmektedir.


Eldeki verilerle yapılacak teşhis ve tedavi planlamasında, ortalama işlem süresi ile ortalama maliyet belirlenerek tarafımızdan geri bildirimde bulunulur.

Karşılıklı görüşmeler sonunda mutabık kalınan süre için hastalarımız tatil planı yapabilirler.


Hastalarımız tedavi süresince, klinik randevularının dışında kalan zamanlar için turistik küçük seyahatler de dahil kendilerine özel program yapabilirler.


Tedaviler kişilerin ihtiyaçlarına göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla tedavi süreleri her zaman tek bir seyahat programına sığdırılamayabilir.


Estetik ve kozmetik diş hekimliği uygulamalarımız çoğunlukla bir tatil programında sonuç vermektedir. Ancak implant uygulamaları gibi tedaviler çok seanslı tedavilerdir ve hastalarımızın ileri tarihlerde tekrar gelmelerini gerektirecektir.


Neden İzmir-Türkiye?

1- İzmir’e özellikle Avrupa’nın birçok bölgesinden direkt uçuşla gelinebilir.

2- İzmir’in tarihsel ve kültürel cazibesinin yanı sıra, mavi ile yeşilin kavuştuğu doğa güzellikleri de unutulmaz anıların yaşanacağı çekim merkezidir.

3- İzmir, Dent Glow Clinic gibi hasta ve personelinin sağlığına önem veren, özellikle pandemi şartlarına uygun alt yapı sistemlerini kurmuş, ilave önlemlerini almış kliniklere sahiptir.

4- Kliniklerde kullanılan medikal cihaz ve sarf malzemeler FDA veya CE onaylı ürünlerdir.

5- Diş hekimleri, diş laboratuvarları ve yardımcı personeller güncel tedavi tekniklerine hakim ve gelişmiş ülkelerin standartlarında kaliteli hizmet vermektedirler.

6- Türkiye’de dental tedaviler Avrupa’ya göre çok daha uygun maliyetlerle yaptırılabilmektedir.


Dental turizmde verilebilecek hizmetler nelerdir?

- İmplant uygulamaları, diş eksiklikleri olan kişilerce, bulundukları bölgede çok pahalı olduğu için sıklıkla talep edilmektedir.

- Kompozit veya porselen Lamina / Zirkon / Emax gibi kozmetik uygulamalar daha estetik dişlere sahip olmak isteyenler için planlanmaktadır.

- Diş eti çekilmelerine yönelik yumuşak doku operasyonları, hastalarımızın hem estetiğini hem de sağlığını iade etmektedir.

- Diş beyazlatma (bleaching / whitening) işlemi, protez uygulamaları gerekmeyen ancak daha beyaz dişlere sahip olmak isteyen kişilere yapılmaktadır.

- Botulinum toksin (Botox) uygulamaları, özellikle çok diş sıkan hastaların tedavisinde tercih edimektedir.

- Estetik ve fonksiyonu geri kazandıracak dolgular ile kanal tedavileri, uygun maliyetlerle profesyonel hizmet almak isteyen kişilere yapılmaktadır.

bottom of page